Известие

Collapse
No announcement yet.

постоянно светене на индикация за дръпната ръчна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• постоянно светене на индикация за дръпната ръчна

Здравейте от вчера имам следното питане?Постоянно ми свети индикацията за дръпната ръчна без това да е така.Опитвах да е раздвижа,дърпах я-свалях и нищо.Като мина през по-долеми дупки или неравности изгасва и после пак се появява.може ли е от хлабава връзка на някой датчик,ако е от там къде се намира той?Това нещо пречи ли на вървежа на автомобила,защото имама чувството ,че нещо слабичко понавървява?
    Last edited by MUROMAN; d.m.y г., 15:36.
    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Не се стряскай и при мен е същото.Разлика във вървежа нямам,а вече половин година карам така.А къде е датчика и аз тва се питам.
    sigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
    Ex...
    Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra

Comment

Има вече няколко мнения,че може да се е получило от намаляло ниво на спирачната течност в казанчето.
      Дали наистина е от това?

Comment

Да ти кажа наистина има някаква зависимост,защото когато на мен ми светна за първи път точно тогава ми беше намаляла спирачната течност.Изпуска ми един усилвател отзад и все доливам.Не мога да го намеря по моргите.Така че има логика но като долееш защо пък не гасне.
        sigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
        Ex...
        Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
          Има вече няколко мнения,че може да се е получило от намаляло ниво на спирачната течност в казанчето.
          Дали наистина е от това?
          Еми дигни капака и провери бе тиквеник на мен ми беше от това,от както долях течност вече несвети
          Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
          Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
          Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
          Mercedes Benz A170 CDI FL '01
          Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Гледах го аз,лошо ли ще е ако с една спринцовка издърпам старата спирачна течност в казанчето и налея нова?Утре ще долея да видя дали ще се оправи.

Comment

ако не се лъжа датчика за ръчната е под самата ръчна маи трябваше да се изкара средната конзола за да стигне човек до нея, и ако е залепнал датчика ще свети постоянно, така че и според мен е от нивота на спирачната течност
              sigpicалфа ромео 155 TS 2.0 8V настояща
              Suzuki GSXR 750 W настоящ
              Kawasaki KZ 440A вече бивш

Comment

Ако не е бтона който се намира под ръчната остава да си тръгва датчика който е на скоростната кутия
                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Като долееш ще спре да свети . А датчика е точно под ръчната от ляво. При мен се вижда лесно като се махне капачката която е м-у предните седалки .( при някой модели това е пепелнк или отвор за климатроника.
                  Обороти му е майката...

Comment

кактоти писах в скайпа - от нивото на спирачната течност е . Виж долей и следи да не спада пак. Ако спада - търси теч. Ако има теч обикновено е от съединителят - или помпи или маркуче или съединение. Наще коли са с ДОТ4 течност. И на мен ми светваше преди по разни завои и рязко спиране, но след доливане угасна и не е светвала .
                    Иначе ти понавървява слабичко щото си на гадна газзз... всичко си отива по дяволите с бензинов мотор на газ. След година и по-зле ще понавървява.
                    Last edited by Furious 155; d.m.y г., 18:20.

Даването на газ, води до пристрастяване!
                    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Здравейте от вчера имам следното питане?Постоянно ми свети индикацията за дръпната ръчна без това да е така.Опитвах да е раздвижа,дърпах я-свалях и нищо.Като мина през по-долеми дупки или неравности изгасва и после пак се появява.може ли е от хлабава връзка на някой датчик,ако е от там къде се намира той?Това нещо пречи ли на вървежа на автомобила,защото имама чувството ,че нещо слабичко понавървява?
                      при мен е друг проблема, оста на поплавъка е счупена и затова свети

Comment

И при мен светна миналата седмица. Като я настъпя и светваше, като натисна спирачка гасне Поплавъка ми е в предната част на казанчето а течността беше малко. Купих едно шишенце течност изгребах малко от старата и долях ДОТ 5.1. Незнам дали е съвместим ама за сега е ОК.
                        sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                          кактоти писах в скайпа - от нивото на спирачната течност е . Виж долей и следи да не спада пак. Ако спада - търси теч. Ако има теч обикновено е от съединителят - или помпи или маркуче или съединение. Наще коли са с ДОТ4 течност. И на мен ми светваше преди по разни завои и рязко спиране, но след доливане угасна и не е светвала .
                          Иначе ти понавървява слабичко щото си на гадна газзз... всичко си отива по дяволите с бензинов мотор на газ. След година и по-зле ще понавървява.
                          Как реши че всичко отива по дяволите като си на газ?!И какво точно ще стане след година живо ме интересува!?!А по темата и аз мисля че нивото е ниско и трябва да се долее течност!От заял датчик на ръчната няма как да свети лампата щото тои ако блокира, лампата вообще няма да свети като се дърпа тя(ръчната)!
                          Last edited by mimouzunov; d.m.y г., 16:02.
                          sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

лошо ли ще е ако с една спринцовка издърпам старата спирачна течност в казанчето и налея нова?
                            Според мен няма смисъл - течността надолу по тръбичките си е същата стара.
                            166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщение
                              Как реши че всичко отива по дяволите като си на газ?!И какво точно ще стане след година живо ме интересува!?!А по темата и аз мисля че нивото е ниско и трябва да се долее течност!От заял датчик на ръчната няма как да свети лампата щото тои ако блокира, лампата вообще няма да свети като се дърпа тя(ръчната)!
                              Опита на хора на газ го показва. Темата за газта е дълга и има привъженици и на двете тези, та всеки решава за себе си.

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
                              Според мен няма смисъл - течността надолу по тръбичките си е същата стара.
                              Ако имаш абс мисля има ефект. Но и така е добре, пак една малко по-голям процент се е сменила. Затова бях пуснал аз тема за смяна на цялата течност - някъде има стендове за това ама къде???

Даването на газ, води до пристрастяване!
                              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Working...
                              X